Neem vrijblijvend contct met ons op!
Visit our English website
MissieEvolutiePortfolioNeem vrijblijvend contact op!Sponsoring
Warrant's evolutie

Warrant is opgericht op 1 april 1999. De drijvende kracht bij de oprichting was een vermoeden dat softwareontwikkeling op een betere manier georganiseerd kon worden dan de methode die SAP® en Cap Gemini op dat moment hanteerde.

Sinds het eerste begin in april 1999 heeft Warrant zelf ook een evolutie doorlopen. De leercurve van Warrant bestaat, tot nu toe, uit de volgende stappen:

  1. Het neerzetten van stabiele software dat staat als een huis.
  2. Het begeleiden van organisaties bij het in kaart brengen van "sleutel processen", zodat de software niet alleen stabiel is maar ook op maat is gemaakt.
  3. Het begeleiden van organisaties bij het aanbrengen van wijzigingen in de organisatie, zodat de software niet alleen stabiel draait en op maat gemaakt is, maar dat de software ook de natuurlijke leercurve in een onderneming ondersteund en registreerd.

Vormgegeven in plaatjes kunnen we de ontwikkeling als volgt afbeelden:Warrant bevindt zich in een stadium van software ontwikkeling die lijkt op het aanleggen van ingewikkelde verkeerspleinen. Waar het verkeer, al dan niet via een omleiding, gewoon moet kunnen doorrijden. Voor ons is dit een belangrijke metafoor die we als onderliggende gedachte gebruiken bij de ontwikkeling van software voor onze klanten. Dat we daarbij processen integreren en streven naar synergie is natuurlijk een tweede belangrijk streven. Tijdens de evolutie is ons nog iets duidelijk geworden. Namelijk dat symbolen een belangrijke rol spelen bij het snel leren omgaan met nieuwe software en het prettig kunnen gebruiken van software. Een vergelijkbare uniforme symboliek is ook terug te vinden in verkeersborden...
webdesign by ie-design